Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с аербега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с аербега

Здравейте колеги, белисимата ми е 156-чка 1.8 Twin Spark, '00 г. Преди извесно време след натрупани грешки от дебитомера, колата загасна и не искаше да запали. След проба да я запалим с бутане (преди да разберем за грешките), се е оказа, че централата на аербега се е прецакала. За нова ми искат маса пари, та въпроса ми е: Някой има ли си на идея къде може да се намери втора употреба или някой сблъсквал ли се е с такъв проблем да сподели мнение. Предварително благодаря на всички.
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Re: Проблеми с аербега

Първоначално публикувано от filip_gad
    Здравейте колеги, белисимата ми е 156-чка 1.8 Twin Spark, '00 г. Преди извесно време след натрупани грешки от дебитомера, колата загасна и не искаше да запали. След проба да я запалим с бутане (преди да разберем за грешките), се е оказа, че централата на аербега се е прецакала. За нова ми искат маса пари, та въпроса ми е: Някой има ли си на идея къде може да се намери втора употреба или някой сблъсквал ли се е с такъв проблем да сподели мнение. Предварително благодаря на всички.

Наскоро един приятел си купи едно Стило. Същата работа. Някакви тъпанари се бяха опитвали да трият грешки, а след три грешки централата забива необратимо, нова струва 700 лева. Не се ремонтира.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

И аз така разбрах, макар, че имало някакви, които се опитвали да ги правят. Не давали никаква гаранция, че ще стане естествено. И затова няма смисъл. Мисля да търся втора употреба, ама дали ще се намери ....
      146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Re: Проблеми с аербега

Първоначално публикувано от pinko
        Първоначално публикувано от filip_gad

Наскоро един приятел си купи едно Стило. Същата работа. Някакви тъпанари се бяха опитвали да трият грешки, а след три грешки централата забива необратимо, нова струва 700 лева. Не се ремонтира.
        Пинко, в какъв смисъл при три грешки централата забива необратимо?
        Примерно, на моята кола имаше 1 грешка "спад в напрежението". Естествено не светеше лампата, но като я закачих на тестер се показа тази грешка. Естествено я и изтрих.
        И сега какво, примерно ако се появи още два пъти и на третия (вече четвърти) път отново се появи и централата ще забие непоправимо?
        Някакси не мога да го разбера това, за пръв път го чувам и за това питам ако имаш повече информация
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

И аз имам същия проблем, но си я карам така вече 6 месеца. Даже ми предложиха да изключат лампата на таблото ако ме дразни, но вече свикнах! Е някой ден сигурно ще я сменя тази централа

Comment

болна тема и за мен, и моят бил прецакан, но моят въпрос е къде се намира тази централа??? да я сваля и нося на поправка сам
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Working...
            X